Jeugdvoetbaldagen Horst

Voorbereidingen 2019

De vrijwilligers van de Stichting Jeugdvoetbaldagen zijn onlangs achter de schermen alweer begonnen met de voorbereidingen voor de 30ste editie, van 12 tot en met 16 augustus, deze zomer! Aan de hand van jullie input uit de enquêteformulieren en onze eigen ervaringen gaan we er natuurlijk weer alles aan doen om een geslaagde editie neer te zetten.

Lees meer »

Het zit er weer op!

De Jeugdvoetbaldagen 2018 zijn helaas weer ten einde. De week eindigde met een drukbezochte demo en aansluitend de finale van de penaltybokaal en de prijsuitreiking. Wij willen iedereen die, op wat voor manier dan ook, heeft meegeholpen aan het slagen van deze week hartelijk bedanken en hopen jullie volgend jaar allemaal terug te zien!

Lees meer »

Enquête dit jaar ook digitaal

De enquête die vandaag aan de kinderen is meegegeven (en hopelijk ook thuis aangekomen), is dit jaar ook digitaal in te vullen. Wij willen vragen om de enquête óf op papier in te vullen (en donderdag of vrijdag mee te nemen en aan de leiders te geen) óf digitaal in te vullen. Het antwoordformulier komt in dat laatste geval vanzelf op de goede plek terecht. Wij laten de keuze graag aan u en willen u vragen om de digitale enquête (net als de papieren variant) uiterlijk donderdagavond in te vullen. Zo dingt de inzending mee naar de prijzen van de tombola op vrijdagmiddag, wel zo leuk natuurlijk!

Lees meer »