Inschrijfformulier deelnemers

Vul onderstaand inschrijfformulier in om uw zoon of dochter aan te melden voor de Jeugdvoetbaldagen 2023! U krijgt na de inschrijving een bevestigingsbericht van ons.

Mocht het maximaal aantal deelnemers bereikt zijn, dan wordt er bepaald d.m.v. datum en tijdstip van inschrijving. Bij inschrijving na 1 juni kunnen wij de deelname, als we nog niet vol zitten qua deelnemers, niet meer garanderen. We zullen dan eerst met de kledingleverancier in gesprek moeten. Daarom rekenen we dan tevens een toeslag van 25 euro.

 

LET OP! HET MAXIMALE AANTAL INSCHRIJVINGEN IS OP DIT MOMENT BEREIKT!

Op woensdag 19 april hebben we alsnog deelnemers toe kunnen laten, op basis van inschrijving op de reservelijst. Dat zorgt ervoor dat we het maximale aantal deelnemers opnieuw hebben bereikt. De reservelijst staat echter nog 'gewoon' open. 

Wil je zorgen dat je op die reservelijst komt? Schrijf je alsnog in! Mochten er plekken vrijkomen, dan schuiven we door op basis van inschrijving. Draag jij een nieuw enthousiast kaderlid aan? Dan ben je sowieso verzekerd van deelname! Op het moment dat we in de komende weken alsnog een aantal kaderaanmeldingen krijgen, kunnen we hopelijk weer een aantal deelnemers van de reservelijst toelaten.


1e kind 2e/3e kind
Standaard € 105,- € 95,-
Inclusief Bedrukking € 115,- € 105,-
Inclusief Bal € 125,- € 115,-
Inclusief Bal & Bedrukking € 135,- € 125,-
Toeslag opgave na 1 juni € 25,- € 25,-