Vrijwilliger worden bij de Jeugdvoetbaldagen? Gewoon doen!

Gepubliceerd op 11 maart 2024 om 19:30

We hebben er al vaker over gecommuniceerd: om te bepalen hoeveel deelnemers we jaarlijks toe kunnen laten tot onze Jeugdvoetbaldagen, zijn we afhankelijk van het aantal vrijwilligers. Vandaar dat we via deze weg nogmaals een algemene oproep willen doen vanwege het feit dat we altijd vrijwilligers zoeken!

Tientallen inschrijvingen voor de editie van 2024
Laten we met het positieve nieuws beginnen: voor de editie van 2024 hebben we tot nu toe nét iets minder dan 50 inschrijvingen van vrijwilligers binnen. Hiertoe rekenen we alle vrijwilligers: van vrijwilligers die een team begeleiden (dit zijn er tot nu toe ruim dertig), tot hulp in de keuken, tot veldcoördinator en tot manusjes-van-alles.. We hebben ze allemaal nodig om onze Jeugdvoetbaldagen goed te kunnen organiseren.

Het feit dat er zich ook dit jaar alweer tientallen personen als vrijwilliger hebben opgegeven, zegt volgens ons veel over de sfeer in onze kadergroep en het plezier dat onze vrijwilligers beleven tijdens de Jeugdvoetbaldagen. We zijn er dan ook erg blij mee dat we, zeker in tijden waarin het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te vinden, ook dit jaar alweer veel vrijwilligers aan ons hebben weten te binden.

Vrijwilliger bij de Jeugdvoetbaldagen: ook iets voor jou?
Het spreekt voor zich dat we ieder jaar zo veel mogelijk vrijwilligers proberen binnen te halen. We kunnen het tenslotte niet vaak genoeg benadrukken: hoe meer vrijwilligers, hoe meer ruimte we hebben voor deelnemers. Lijkt het jou ook iets om mee te doen aan onze Jeugdvoetbaldagen? Schrijf je dan in via deze pagina. We garanderen je dat je er geen spijt van krijgt. Dat blijkt dus ook wel aan het aantal vrijwilligers dat ieder jaar weer terugkomt. Twijfel je nog? Bekijk deze pagina eens voor meer informatie of, liever nog, neem contact met ons op. Dat kan via de telefoonnummers op de contactpagina of via een mailtje naar leden@jeugdvoetbaldagen.nl. Tot slot en niet geheel onbelangrijk: ken jij iemand voor wie het meedoen als vrijwilliger aan de Jeugdvoetbaldagen iets zou kunnen zijn? Laat het hem of haar gerust weten! Wij als organisatie zijn je daarvoor natuurlijk ontzettend dankbaar, maar al die kinderen die een week lang lekker kunnen voetballen zijn dat ongetwijfeld nog veel meer.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.