aanvullende informatie bij het inschrijven als deelnemer

De Jeugdvoetbaldagen worden zoals altijd in de laatste week van de basisschoolvakantie (dit jaar van 12 augustus t/m 16 augustus 2024) gehouden op Sportpark “Ter Horst” in Horst. Kinderen die zijn geboren tussen 1 juli 2008 en 31 december 2018 kunnen deelnemen aan de Jeugdvoetbaldagen 2023. Tijdens de Jeugdvoetbaldagen zijn de kinderen vijf dagen lang op allerlei verschillende manieren met voetballen bezig. Denk hierbij aan veel verschillende partijvormen, maar ook aan techniek- en pass/trapoefeningen. Daarnaast ontbreken ook de pannakooi en voetvolleyvelden niet en is er zelfs een heuse penaltybokaal. Aan het einde van de voetbaldagen, na de gezamenlijke afsluiting, ontvangt iedere deelnemer een certificaat als aandenken aan de week.

Inschrijfgeld

Wij vinden het belangrijk dat de Jeugdvoetbaldagen betaalbaar blijven voor iedereen en willen de goedkoopste voetbaldagen in de regio zijn. Om dit bedrag zo laag mogelijk te houden kunnen wij jaarlijks rekenen op de steun van enkele sponsoren. Wij zijn altijd op zoek naar meer sponsoren, maar ook uw kind kan daarbij helpen! Als het uw kind lukt om een sponsor voor de Jeugdvoetbaldagen te vinden krijgt u per sponsor €25,- teruggestort op uw rekening. Zie hiervoor de brief op de website, onder het kopje ‘€25,- op je spaarrekening’. Het inschrijfgeld voor dit jaar bedraagt €105,00 voor ieder eerste kind van het gezin, voor elke volgende deelnemer is het inschrijfgeld € 95,00.

 

Aanmelden

Per 1 februari 2024 gaan de inschrijvingen open!

Het aanmelden voor de Jeugdvoetbaldagen kan door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen op onze website www.jeugdvoetbaldagen.nl. Via dit aanmeldingsformulier kan het deelnemersgeld, plus eventueel het geld van de bal (als u die wilt bestellen) en het geld van de naam en/of rugnummer op het shirt worden voldaan middels een éénmalige machtiging tot automatische incasso. De sluitingsdatum voor de inschrijving stopt bij voldoende aanmelding. Uiteraard geldt: VOL = VOL! Let op: aanmelden kan pas vanaf 1 februari om 00.00 uur.

 

Handig om te weten

  • Als stichting hebben wij een ongevallenverzekering voor alle kinderen afgesloten. Een kopie van de polis kunt u, indien u dit wenst, bij ons opvragen.
  • Tijdens de week moet ieder kind een eigen bal bij zich hebben. Een bal is, zoals hierboven beschreven, te bestellen voor € 20. Uw kind krijgt de bal op maandagochtend en mag deze na de voetbaldagen houden.
  • Het tenue kan voorzien worden van een zelfgekozen naam en rugnummer. De extra kosten hiervoor bedragen € 10,-.
  • De kinderen zullen zoveel mogelijk op leeftijd worden ingedeeld. U kunt een voorkeur van een vriendje of vriendinnetje opgeven. Wij zullen proberen om aan deze wensen te doen, omdat plezier natuurlijk voorop staat tijdens de Jeugdvoetbaldagen!

 

Namens de stichting hopen we iedereen voldoende geïnformeerd te hebben over de aanmeldingsprocedure voor de Jeugdvoetbaldagen 2023. Mochten er toch nog vragen zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons via: info@jeugdvoetbaldagen.nl.