Extra plekken vrij op Voetbaldagen!

Gepubliceerd op 9 mei 2024 om 14:19

Goed nieuws: we hebben besloten dat we extra deelnemers toe gaan laten tot onze Jeugdvoetbaldagen! Op het moment van schrijven (donderdagmiddag 9 mei, 14.15 uur) zijn er nog 21 plekken vrij.

Zoals eerder gecommuniceerd, zijn we voor het aantal toe te laten deelnemers afhankelijk van het aantal vrijwilligers. We zijn echt heel erg blij en trots dat we ook dit jaar wederom op heel veel vrijwilligers mogen rekenen. Op dit moment hebben we ruim veertig (!!) vrijwilligers die een team kunnen begeleiden.

Dat houdt dus in dat we de keuze hebben gemaakt om in totaal 32 extra deelnemers toe te laten. Elf daarvan stonden al op de reservelijst, dus zij mogen sowieso meedoen. Dat houdt dus in dat er op het moment van schrijven nog 21 plekken vrij zijn. Houd er rekening mee dat dit snel kan veranderen. Als de 32 extra plekken vergeven zijn, wordt iedere volgende aanmelding wederom op de reservelijst gezet. Ben er dus op tijd bij!

Hopelijk krijgen we ook nu weer alle extra plekken gevuld en mogen we rekenen op nog meer animo voor onze dagen! We zien de aanmeldingen dan ook graag komen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Evelien
5 dagen geleden

Kan ik mijn zoon nog ergens opgeven?

Dennis Hoeijmakers (Voorzitter)
5 dagen geleden

Hoi Evelien,

Dat kan zeker! Via https://www.jeugdvoetbaldagen.nl/schrijf-je-in/deelnemers kan er nog altijd ingeschreven worden op dit moment.

Dennis Hoeijmakers (Voorzitter)