JVD door de ogen van: Koen Spreeuwenberg

Gepubliceerd op 1 juni 2024 om 11:27

Geen Jeugdvoetbaldagen zonder vrijwilligers. Iemand op wie we al jaren mogen rekenen als vrijwilliger bij de Jeugdvoetbaldagen is Koen Spreeuwenberg. In dit artikel vertelt hij meer over zichzelf en laat Koen ook weten waarom hij al zo lang meedoet als kaderlid.

Naam:

Koen Spreeuwenberg

Leeftijd:

23

Functie bij de Jeugdvoetbaldagen:

Teamleider en veldcoördinator

Hoeveel jaar doe je al mee aan de Jeugdvoetbaldagen?

Dit jaar wordt mijn 8ste jaar.

Studie/Werk:

Ik studeer op dit moment HBO chemie Food & Pharma in ’s-Hertogenbosch , daarnaast werk ik als bijbaan als chauffeur bij A-Z Barbecue & Gourmet party service.

Wat is je affiniteit met voetbal?

Ik voetbal zelf al sinds dat ik klein ben en heb dit altijd met enorm veel plezier gedaan. Ik vind het fantastisch om samen met een team een jaar lang te voetballen in een competitie en dit zal ik dus voorlopig ook nog lang willen doen, zodra ik hersteld ben van mijn kruisbandblessure. Verder vind ik het ook ontzettend leuk om trainen te geven aan kinderen, om ze iets te kunnen leren terwijl ze veel plezier hebben. Uiteindelijk geeft mij dit ook het gevoel dat voetbal jong en oud verbindt.

Hoelang doe je al mee aan de Jeugdvoetbaldagen?

Als leider wordt dit alweer mijn 8ste jaar, maar als kind heb ik vroeger zelf ook altijd meegedaan aan de Jeugdvoetbaldagen. Dit heb ik zo uit mijn hoofd ook 6 a 7 jaar gedaan en ook dit vond ik altijd enorm leuk.

Waarom doe je mee aan de Jeugdvoetbaldagen?

Ik doe mee aan de Jeugdvoetbaldagen omdat ik het een van de gezelligste weken van het jaar vind, met de hechte kadergroep voelt het eigenlijk altijd een week lang als een grote vriendengroep. En dat is altijd een mooie afsluiter van de vakantie.

Is er een bepaald moment geweest tijdens de Jeugdvoetbaldagen dat je niet snel zult vergeten?

Voor mij is er niet per se een specifiek moment maar toch vind ik de afsluiting altijd enorm mooi om te zien. Dat de kinderen naar mij toekomen en vertellen dat ze een geweldige week hebben gehad. Dat is toch waar je het voor doet.
Welke drie woorden vind je het best passen bij de Jeugdvoetbaldagen?

Plezier, Saamhorigheid, Sportief.
Hoe zou je de sfeer binnen de kadergroep van de Jeugdvoetbaldagen omschrijven?

Geweldig, ik ken weinig vrijwilligersgroepen waar de mensen zo liefdevol met elkaar omgaan, iedereen kan plezier met elkaar hebben of ze nu jong of oud zijn. Dit maakt een perfecte kadergroep naar mijn mening.
Waarom zouden anderen volgens jou ook als kaderlid mee moeten doen aan de Jeugdvoetbaldagen?

Omdat je een week lang plezier zult hebben binnen de kader groep en met de kinderen op het veld. Het is een geweldige week waarin jezelf minstens net zo veel plezier zult hebben.
Is er nog iets wat je tegen alle deelnemers die zich voor onze nieuwste editie in hebben geschreven, wilt zeggen?

­­­­Ik ben enorm blij dat jullie je in zo’n groten getale hebben ingeschreven dit jaar, en laten we er met zijn allen wederom een top jaar van maken! Tot 12 augustus!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.