Algemene informatie over de jeugdvoetbaldagen

Tijdens de Jeugdvoetbaldagen zijn kinderen in de leeftijd van 5,5 t/m 16 jaar vijf dagen lang met allerlei vormen van voetbal bezig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende trainings- en partijvormen, pannavoetbal, voetvolley, een voetbalquiz en een penaltybokaal.

 

Hieronder enkele dingen die handig zijn om te weten:

- De Jeugdvoetbaldagen worden gehouden op het sportpark van Wittenhorst. 

- Het programma van de Jeugdvoetbaldagen is iedere dag van 9.00 uur tot 16.30 uur.

- Het programma bestaat iedere dag uit andere onderdelen. De ochtend start vaak met techniekoefeningen (Veld 1) of Skill Games (veld 2 en 3) en het programma eindigt dagelijks (behalve op maandag) met het inmiddels befaamde Mini WK. Het programma is ook op deze site terug te vinden.

- In de pauze is er voor iedere deelnemer fruit en ranja en in de middagpauze wordt er gezorgd voor broodjes.

- Er is de gehele week een EHBO-kaderlid aanwezig.

- Als stichting hebben wij een ongevallenverzekering voor alle kinderen afgesloten. Een kopie van de polis kunt u, indien u dit wenst, bij ons opvragen.

- De keepers krijgen op dinsdag, woensdag en donderdag een keeperstraining.

- Er wordt gevoetbald op het hoofdveld en de trainingsvelden van voetbalvereniging Wittenhorst. Een enkele keer wordt er uitgeweken naar de kunstgrasvelden.

 - Gedurende de week kunnen de deelnemers bij de meeste activiteiten punten verdienen. De deelnemer met de beste prestaties wordt aan het einde van de week uitgeroepen tot Koning Voetbal. per twee teams is er één Koning Voetbal.

- Het allerbelangrijkste in onze week is echter het spelplezier. Wij genieten ervan om te zien dat kinderen van verschillende verenigingen een week lang op een sportieve manier mét en tegen elkaar voetballen!