Update: nog 11 plekken vrij, inschrijven kan tot 1 juni

Gepubliceerd op 22 mei 2024 om 20:15

Een kleine twee weken geleden kondigden we aan dat we 32 extra plekken op onze Jeugdvoetbaldagen vrij konden maken. We geven hierover nu graag een update. Op dit moment zijn er namelijk 21 van die 32 extra plekken vergeven en hebben we nog 11 plekken vrij. Dat betekent dat we momenteel al 277 aanmeldingen voor onze Jeugdvoetbaldagen hebben. Een prachtig aantal waar we óntzettend blij mee zijn.

Omdat we de kledingbestelling in orde moeten (en willen) gaan maken, is het mogelijk om je (voor de laatste twijfelaars) uiterlijk tot zaterdag 1 juni 2024 aan te melden. Wij kunnen dan de definitieve bestelling doorgeven en aan de slag gaan met het in orde maken van de kleding.

Dus: zegt het nog één keer voort dat er nog elf plekken vrij zijn. Wij zijn als organisatie al ontzettend trots op het aantal aanmeldingen dat we nu hebben mogen ontvangen, maar zouden het zonde vinden als er tóch nog enthousiastelingen niet mee kunnen doen aan onze dagen.

Reactie plaatsen

Reacties

Ben Wijnhoven
een maand geleden

Goedemiddag,

Graag zouden wij onze Thijn (6) nog op willen geven voor de jeugdvoetbaldagen. Wij willen graag zijn Naam op het shirt en een voetbal.

Met vriendelijke groet,

Ben

Dennis Hoeijmakers (Voorzitter)
een maand geleden

Vul snel het inschrijfformulier in om nog mee te doen.
https://www.jeugdvoetbaldagen.nl/schrijf-je-in/deelnemers