Jeugdvoetbaldagen Horst

Opbrengst Clubsupportcampagne

De stichting Jeugdvoetbaldagen mag een mooi bedrag van ruim 160 euro bijschrijven. Dat is de opbrengst van de clubkascampagne die onlangs werd georganiseerd door de Rabobank. Wij willen iedereen die op ons heeft gestemd hartelijk bedanken!

Lees meer »

Rabo ClubSupport-actie

De Rabo ClubSupport-actie van de Rabobank is vandaag gestart! Uiteraard doet onze stichting ook mee. Vanaf vandaag, tot en met vrijdag 11 oktober, kun je op ons stemmen. Dat kan via deze site: https://www.rabo-clubsupport.nl/horst-venray/over-rabo-clubsupport. Twijfel je nog? Rick, Ellis, Pleun, Loek en Tijn overtuigen je graag!

Lees meer »

Jeugdvoetbal-dagen ten einde

De Jeugdvoetbaldagen 2019 zitten erop. Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor jullie enthousiasme en kijken terug op hele geslaagde dagen. Op deze site staan alle foto's, om nog eens rustig na te genieten.

Lees meer »

Op naar de grote finale

Op de dag waarop regen op voorhand de grootste vijand van de Jeugdvoetbaldagen leek te zijn, bleef ons langdurig slecht weer (wederom) bespaard. Daarmee kunnen we stellen dat we dit jaar weer geen seconde mogen klagen over het weer. 

Lees meer »