Belangrijke informatie: voetbaldagen

Gepubliceerd op 15 augustus 2020 om 12:28

Hieronder vinden jullie nogmaals alle belangrijke informatie met betrekking tot de Jeugdvoetbaldagen. Onderstaande is per mail ook gecommuniceerd richting onze deelnemers. 

De afsluiting van de voetbaldagen
Op vrijdagmiddag vindt de afsluiting van de voetbaldagen plaats. Omdat wij maximaal negentig bezoekers op ons sportpark mogen verwelkomen, hebben we besloten dat we gaan werken met inschrijvingen. Per deelnemer mag er één persoon komen kijken naar onze demonstratie (afsluiting op vrijdagmiddag). Je kunt je daarvoor tot en met dinsdagochtend 10.00 uur inschrijven via onze website (https://www.jeugdvoetbaldagen.nl/editie-17-t-m-21-augustus/inschrijven-afsluiting). Mochten er meer dan 90 inschrijvingen zijn, dan gaan we loten.

De opening van de voetbaldagen

De voetbaldagen worden dit jaar op een ingetogenere wijze dan normaal geopend. Dit heeft er alles mee te maken dat er geen publiek aanwezig mag zijn bij de opening. Bij zowel de opening als de afsluiting gaan we live op Facebook, dus digitaal meekijken kan!

Het bezoeken van de Jeugdvoetbaldagen

Graag willen wij nogmaals herhalen dat de voetbaldagen dagelijks te bezoeken zijn van 9.30 uur tot 11.30 uur en van 13.30 uur tot 15.30 uur. We vragen jullie om je aan de algemeen geldende richtlijnen te houden. Op vrijdagmiddag zijn de voetbaldagen tussen 13.30 uur en 15.30 uur dus alleen op inschrijving te bezoeken (zie hierboven). 

Enkele andere praktische dingen:

  • De kinderen van team 1 tot en met 4 verzamelen 's maandags op de parkeerplaats. De leiders van de teams staan daar, waarna de leiders met het hele team tegelijkertijd het sportpark oplopen. Zo kunnen onze jongste deelnemers, die het wellicht spannend vinden om alleen het sportpark op te gaan, zich op de parkeerplaats meteen bij hun team voegen zodat ze samen het terrein oplopen. De overige dagen mogen de kinderen zelf het sportpark oplopen. Vindt uw kind het echt spannend? Dan is het in het uiterste geval geen probleem om even mee te lopen. We willen u dan wel vragen niet het kleedlokaal te betreden en na het 'afscheid'' direct het sportpark te verlaten, aangezien bezoekers pas vanaf half tien welkom zijn.
  • Het teamnummer is, zoals altijd, ook het kleedlokaalnummer. Dus zit je bijvoorbeeld in team 6, dan kun je iedere dag je spullen in kleedlokaal 6 neerleggen. Kleedlokaal 14 is het meisjeslokaal. Dit is anders gecommuniceerd in de mail (waarin staat dat het meisjeslokaal lokaal 12 is). We zullen ervoor zorgen dat die maandagochtend nogmaals goed aan staat gegeven.
  • Denk iedere dag aan scheenbeschermers en denk aan een eigen bal (indien deze niet besteld is via ons).
  • Wij willen met name de jongere deelnemers (team 1 t/m 4) vragen om de voetbalschoenen zoveel als mogelijk thuis aan te trekken.
  • Er wordt ook dit jaar weer een enquête gehouden. Wij waarderen het altijd dat deze massaal wordt ingevuld. Degenen die de enquête invullen, kunnen daarmee mooie prijzen winnen. 

 

Voor de overige informatie verwijzen wij jullie graag naar onze site. Mochten er nog dringende vragen zijn, weet ons dan gerust telefonisch te vinden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.