JVD dag 1: bijzondere opening, goede start

Gepubliceerd op 17 augustus 2020 om 17:57

De kop is eraf: de Jeugdvoetbaldagen 2020 zijn vandaag gestart. Tijdens de evaluatie van het kader, zo rond half vijf, kwam de conclusie al snel naar voren: het was een prima aftrap van onze bijzondere voetbaldagen.

Na afgelopen vrijdag al geïnstrueerd te zijn over de afspraken en het programma van de voetbaldagen 2020, verzamelde het kader vanochtend om 8.00 uur bij de Trefhove. Om 8.45 uur spoedde iedereen zich naar de velden. Team 1 tot en met 4 verzamelde buiten op de parkeerplaats, waarna ze zich op veld 3 bij de andere teams voegden. Vervolgens vond de opening, zonder publiek maar net zoals de afsluiting wel online te bekijken, plaats.

Na de opening ging ieder team zijn eigen weg en stonden er verschillende onderdelen op het programma. Zo waagde veld 1 zich al aan het Mini WK en hielden veld 2 en 3 zich bezig met voetvolley en vier tegen vier. Fijn ook om te zien dat de aanwezige toeschouwers zich aan de opgestelde regels (beperkte bezoekerstijden en de onderlinge afstand) hielden. 

Kortom: we kijken, hopelijk net zoals jullie, met voldoening terug op de eerste dag en zien ernaar uit iedereen morgen weer te begroeten! Mochten er nog dingen zijn, weet ons dan gerust te vinden. Tot morgen!

 

En o ja, om nog even één misverstand weg te nemen... de dorpencup is dit jaar een nieuwe prijs, het is dus niet in plaats van Koning Voetbal. Die worden dit jaar ook nog altijd gewoon uitgereikt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.