Mini-editie zit erop

Gepubliceerd op 14 augustus 2020 om 18:08

De mini-editie van de Jeugdvoetbaldagen 2020 zit erop. Vandaag (vrijdag) was de laatste van twee dagen. 's Ochtends stonden de skill games op het programma, gevolgd door de voetbalquiz, pannavoetbal, boardingvoetbal en partijspelen. Ook het partij met omgekeerde doelen, onder de jeugd altijd erg populair, mocht niet ontbreken.

De dagen werden afgesloten met de finale van het penaltybokaal en de prijsuitreiking op het hoofdveld. Mooi om te zien dat er veel animo was om de afsluiting te volgen. De organisatie, die besloot twee extra dagen te organiseren om zo nóg meer jeugd voetbalplezier te kunnen bieden, bedankt alle deelnemers! Hopelijk mogen we jullie volgend jaar verwelkomen tijdens de complete Jeugdvoetbaldagen; helaas zat dit er dit jaar niet in vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus (er werd een streep getrokken bij 160 deelnemers). 

Het evaluatieformulier staat online. Wij horen uiteraard graag jullie mening! Voor in de agenda: de Jeugdvoetbaldagen 2021 worden gehouden van 30 augustus tot en met 3 september.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.