Mini-dagen: eerste dag geslaagd

Gepubliceerd op 13 augustus 2020 om 18:30

De eerste van twee mini-Jeugdvoetbaldagen (en de allereerste in de historie!) zit erop. De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste dag. Het weer was met name vanochtend uitstekend. Na de middagpauze liep de temperatuur op, maar flesjes water (uiteraard ook voor de toeschouwers), waterijsjes en de sproeiers op het trainingsveld van Wittenhorst boden verkoeling.

Fijn om te zien dat iedereen zich zo goed als mogelijk houdt aan de maatregelen die we hebben opgesteld: het desinfecteren van handen bij binnenkomst, onderling afstand houden en het niet mee naar binnen gaan in de kleedlokalen.

Morgen gaan we verder met onder andere de voetbalquiz, pannavoetbal en willen we nogmaals jullie aandacht vragen voor de gezamenlijke afsluiting vanaf 15.45 uur. Dan vinden de finale van de penaltybokaal én de prijsuitreiking plaats. De  leiding was vandaag na afloop nog ruim een half uurtje zoet met het tellen van alle punten. Wie de winnaars worden -al blijven we erbij: plezier staat voorop-, weten we morgen. Wees ook dan weer welkom!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.