Opnieuw een geslaagde dag!

Gepubliceerd op 13 augustus 2019 om 19:30

Het zal tijdens de laatste duels van het befaamde Mini WK zijn geweest, toen de eerste regendruppels zich vandaag meldden. Nee, over het weer mogen we in de eerste twee dagen absoluut niet klagen. Sterker nog: het voetbalweer is ideaal. 

Laten we daar dan maar van genieten ook. Dat gebeurde vanochtend met de eerste ronde van de Skill Games. Oefeningen waarin verschillende vaardigheden (dribbelen, afwerken, fysiek) worden getraind, werden op veld 1, 2 en 3 afgewerkt. De keepers hadden een eigen keepersprogramma. Dat zal morgen (woensdag) en donderdag niet anders zijn.

Partijtjes, voetvolley, penaltybokaal en een quiz wisselden elkaar vervolgens af. Waar de een met teamgenoten probeerde wedstrijden vier tegen vier te winnen, waagden anderen zich aan de 21 quizvragen en de eerste ronde van de penaltybokaal.

De dag werd afgesloten met het traditionele Mini WK. De landenteams namen het tegen elkaar op en zoals elk jaar gingen fanatisme en sportiviteit hand in hand. De teams die vandaag verloren, krijgen morgen revanche. Tot dan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.