Dag 1 zit erop!

Gepubliceerd op 12 augustus 2019 om 19:19

Het is ieder jaar weer een mooi beeld: tientallen voetballers en voetbalsters die op maandagochtend met sporttas en meestal in tenue van een Europese (top)club het sportpark van Wittenhorst betreden voor de Jeugdvoetbaldagen. Een kwartier later is het beeld totaal anders: iedereen loopt, zichtbaar vol energie, rond over het sportpark in het dit jaar groene voetbalweektenue.

Na de opening, onder belangstelling van vele ouders en anderen en met onder andere een woordje van wethouder Han Geurts, gingen de 180 kinderen in tien teams uit elkaar en werd er kennisgemaakt met de leiders, een warming-up bedacht en verschillende trainingsoefeningen gedaan. Ook werden de teams voor Mini WK (jaja, vanaf morgen is het zover...) gemaakt. Na de middagpauze werkte ieder veld een apart programma af. Er was een heuse achtkamp, er werden onder andere partijtjes gedaan, voetvolleybal gespeeld en boardingvoetbal gespeeld. 

Om half vijf zat de eerste dag erop. Moe, maar hopelijk voldaan, keerde iedereen huiswaarts. De weergoden waren ons de eerste dag meer dan goed gezind. Ook het kader rustte na afloop uit en besprak de bevindingen van de eerste dag. 

Zoals u wellicht al heeft gezien, stond er in de bocht bij het sportpark een driepoot met A4'tje waarop iedereen een boodschap achter kon laten voor de Jeugdvoetbaldagen. Wij willen u uiteraard aanmoedigen dit te doen!

De kop is eraf, en daar zijn wij maar wat blij mee. Tot morgen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.