De week is doormidden!

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 om 18:43

Tsja, de tijd vliegt als het leuk is. Ook voordat wij er als kadergroep erg in hebben, is de week alweer over de helft. Vol genoegen kijken we terug op dag 3, waarop er weer veel verschillende dingen werden gedaan. Op woensdag staat traditioneel het doordraaien hele velden op het programma, waarbij de spelers alle velden aandoen. Het nieuwe onderdeel Voetbal Kubb viel daarbij zeker in de smaak.

Verder stond er voor veld 2 de quiz op het programma, werden er penalty's getrapt en waagde veld 1 zich aan verschillende partijvormen van vier tegen vier. De dag werd afgesloten met Mini WK, net zoals gisteren. Dat zal morgen ook weer het geval zijn.

Vanaf vandaag staat ook de enquête voor de deelnemers online. Wij zijn als vanzelfsprekend erg benieuwd naar jullie mening over de voetbaldagen! We horen graag wat er goed is, maar zeker ook wat we kunnen verbeteren.

O ja, veld 1, denken jullie morgen aan het meenemen van de schoenen die jullie kunnen dragen in het bos tijdens de Spelregelloop? Tot morgen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.