Grens van 256 deelnemers bereikt

Gepubliceerd op 4 maart 2024 om 22:05

Vanavond (maandag 4 maart 2024) hebben we de grens van 256 deelnemers bereikt. Dat houdt in dat we nu aanmeldingen hebben voor vier volle velden. Natuurlijk zijn we daar ontzettend blij mee. Momenteel doen we ten zeerste ons best om ook voor vier velden vrijwilligers binnen te halen. We hopen dus dat we ook daadwerkelijk 256 spelers kunnen plaatsen op onze Jeugdvoetbaldagen. Zoals al eerder gecommuniceerd, is dat op voorhand altijd lastig te zeggen.

Zoals we afgelopen week ook hebben laten weten, wordt iedereen die zich vanaf nu aanmeldt op een reservelijst geplaatst. We verwachten namelijk dat het heel lastig is om voor nóg meer dan 256 deelnemers vrijwilligers binnen te halen. We zijn met terugwerkende kracht blij dat iedereen ruim de tijd heeft gehad (ruim een maand) om zo goed als zeker te zijn van een plekje op onze Jeugdvoetbaldagen. Al is het dus ook nog niet helemaal zeker dat we daadwerkelijk 256 deelnemers toe kunnen laten. We hebben momenteel kader voor drie velden (192 deelnemers), maar hebben nog niet van alle kaderleden reactie of ze dit jaar weer meedoen (en we hopen natuurlijk ook op nieuwe kaderleden!).

Heb jij je nog niet aangemeld, maar wil je toch zeker zijn van een plekje op onze Jeugdvoetbaldagen? Als jij ervoor zorgt dat een kaderlid zich via jou aanmeldt, kunnen we je alsnog toelaten. Vermeld dat dan even bij de inschrijving en laat een kaderlid hetzelfde doen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.