Grote kans maken om mee te doen? Nog 8 plekken vrij!

Gepubliceerd op 24 februari 2024 om 16:45

Wil jij een grote kans maken om mee te kunnen doen met de Jeugdvoetbaldagen Horst? Dan is het raadzaam je nog snel in te schrijven. We proberen hieronder uit te leggen hoe dat komt.

Zoals al vaker gecommuniceerd, zijn wij voor het aantal deelnemers dat we definitief toe kunnen laten afhankelijk van onze vrijwilligers. De laatste jaren zijn we daarbij vaak uitgegaan van twee scenario's:

- 192 deelnemers verdeeld over drie velden;

- 256 deelnemers verdeeld over vier velden.

Op het moment van schrijven (zaterdag 24 februari, 16.41 uur) hebben we 248 aanmeldingen. We hebben inmiddels voldoende kader bijeen voor drie velden, dus de eerste 192 deelnemers die zich hebben ingeschreven, kunnen definitief meedoen. We hopen genoeg vrijwilligers bij elkaar te krijgen voor vier velden. Dan kunnen we dus 256 deelnemers toelaten. 

Ook dat laatste scenario is nog niet helemaal zeker, want niet al onze vrijwilligers kunnen nu al toezeggen dat ze komende zomer weer mee kunnen doen. Alhoewel wij er als bestuur alles aan doen om onze vrijwilligers te overtuigen, blijft dat dus nog een tijdje onzeker. Als vanzelfsprekend communiceren we daar altijd tijdig over.

 

Reservelijst
Iedereen die zich na de 256e deelnemer inschrijft, wordt op een reservelijst gezet. Als we genoeg vrijwilligers krijgen om nog verder uit te breiden, kunnen zij dus ook nog meedoen. Aangezien we eerst mikken op vier velden, is het dus raadzaam om je nog snel in te schrijven als je een grote(re) kans wilt hebben om mee te doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Mees en Bobbi bakker
2 maanden geleden

Kan ik mees en Bobbi bakker nog opgeven voor de voetbaldagen.
Groetjes Maartje gielen

Dennis Hoeijmakers (Voorzitter)
2 maanden geleden

Wees er snel bij! Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Vul snel het formulier in via inschrijven > deelnemers