Volop voetbalplezier én aandacht voor dieren op dag 2!

Gepubliceerd op 22 augustus 2023 om 18:19

Ook op de tweede dag van de Jeugdvoetbaldagen 2023 viel er weer genoeg te beleven. Nadat het kader zich vanochtend om half 9 verzamelde bij De Trefhove om de dag door te nemen, stonden vanaf 9 uur onder een stralend zonnetje de Skill Games op het programma. 

Iedereen maakt foutjes, ook wij, en dus verzamelden alle deelnemers om 10.15 uur opnieuw op het hoofdveld om de grote groepsfoto voor op de banner te maken. We waren over de foto van gisteren niet helemaal tevreden, dus vandaar dat we vandaag (met succes) een nieuwe poging ondernomen. Vlak daarvoor sijpelde het bericht door dat onze jongens en meiden van Team 6 een kikker hadden gered. Deze was van het voetbalveld weer veilig in de bosjes gezet. Chapeau!

Na de pauze waagden de teams zich aan de verschillende onderdelen. Zo vond de voetbalquiz voor het eerst plaats en stonden er ook partijtjes 4 tegen 4 op het programma. In de hoek met het voetvolley, boardingvelden en de pannakooien was ook meer dan genoeg activiteit gedurende de dag.

Aan het einde van de dag stond, als vanouds, het Mini WK weer op de rol. Er werd volop fanatiek 7 tegen 7 gespeeld. Morgen gaan we iets doen wat we nog nooit eerder deden. Al onze vrijwilligers mogen namelijk vanaf 8.15 uur komen ontbijten in De Trefhove, waar spek met eieren op het programma staan. Geen zorgen, vanaf 9.00 uur staan ze weer klaar om jullie een fantastische derde dag te bezorgen! Nemen jullie als deelnemers dan hetzelfde humeur en weer mee?

Ook vandaag zijn er weer foto's gemaakt. Deze komen rond half 8 online. Check ze vanaf dan hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.