Jeugdvoetbaldagen alweer over de helft...

Gepubliceerd op 23 augustus 2023 om 16:52

De 34ste editie van de Jeugdvoetbaldagen is alweer over de helft. De derde dag begon, zoals nagenoeg alle dagen, met de Skill Games. Daarna stond het jaarlijks terugkerende onderdeel 'Doordraaien hele velden' op het programma. Zo werd er 1 tegen 1 gespeeld, maar ook 32 tegen 32 en 16 tegen 16. Na de grote pauze waagden de teams zich aan verschillende onderdelen, zoals het 4 tegen 4 of voetvolley. Dit alles gebeurde onder het genot van een stralende zon, waardoor er regelmatig drinkpauzes in werden gelast.

Nadat alle deelnemers een ijsje hadden gekregen, werden er op veld 2 tot en met 4 partijtjes gespeeld. Op veld 1 stond onder andere de tweede ronde van penaltybokaal op het programma. 

Jongens en meiden, denk er goed aan om jullie rust te nemen. Morgen volgt er weer een dag vol met voetbalplezier. Zeker met deze temperaturen kan dat best wel vermoeiend zijn. Wij als kader hebben in ieder geval nog genoeg energie, dus tot morgen!

De foto's staan online. Ze zijn via deze link te bekijken. Denken jullie er daarnaast aan om onze enquête in te vullen? We hechten veel waarde aan jullie mening over onze voetbaldagen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.