De week is doormidden!

Gepubliceerd op 1 september 2021 om 18:47

Wanneer je 's ochtends als speler het sportpark oploopt, is er zo'n dertig meter verderop bij de scheidsrechtersvereniging al ruim een half uur van alles te doen. Het kader meldt zich iedere ochtend om 8.30 uur om samen de dag door te nemen. Bijzonderheden worden gedeeld en iedereen bereidt zich op die manier goed voor op de nieuwe dag die komen gaat.

Vandaag was het programma tot aan de grote pauze voor alle velden hetzelfde. Toch vergt het doordraaien hele velden altijd een aardige organisatie, aangezien er overal wat anders klaarstaat. Dat geldt natuurlijk ook voor de Skill Games, waar de dag vanochtend mee startte. Na de pauze deed ieder veld wat anders waarin zo ongeveer alle onderdelen aan bod kwamen: quiz, penaltybokaal, pannavoetbal, boardingvoetbal en partijvormen. 

Soms komen we als organisatie tijdens de week erachter dat we iets tóch verkeerd hebben ingeschat. Dat is dit jaar het geval bij het Mini WK op veld 3. De afgelopen jaren was het leeftijdsverschil tussen team 9 en 10 én 11 en 12 niet zo groot; dit jaar is het wel wat groter. Dat merkten we in de uitslagen, waardoor we vandaag de teams hebben gemixt. Het had eerlijkere partijtjes tot gevolg.

Ondertussen hebben we ook foto's van alle kaderleden online gezet en kunnen jullie de enquête invullen. Wij horen jullie mening graag! 

Tot morgen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.