Ik wil me nog inschrijven: wat nu?

Gepubliceerd op 4 juli 2021 om 22:28

Wij ontvangen diverse vragen van mensen die tóch nog iemand in willen schrijven voor de voetbaldagen. Zoals gecommuniceerd lag de deadline voor het inschrijven op 1 juli. Dat heeft vooral te maken met het feit dat wij de (grote) kledingbestelling op die datum door moeten geven aan onze kledingleverancier. Middels dit bericht hopen wij daar (nog) iets meer duidelijkheid in te geven.

Kan ik mij niet meer inschrijven voor de voetbaldagen?
Jawel, dat kan nog wel. U kunt gewoon het inschrijfformulier invullen op onze website. Het is echter zo dat wij deelname niet meer kunnen garanderen. Dat heeft ermee te maken dat de kledingbestelling al door is gegeven aan onze leverancier. Bij een nieuwe aanmelding moeten we kijken of het nog mogelijk is om kleding te bestellen. Als dit geen probleem is, en het maximale aantal deelnemers is nog niet bereikt, dan kan uw zoon/dochter (of iemand anders) gewoon meedoen!

Hoe gaat het dan precies in z'n werk?
U schrijft uw zoon of dochter in voor onze voetbaldagen, waarna wij contact zoeken met de kledingleverancier. Als we van onze leverancier doorkrijgen of het nog lukt om voor de kleding te zorgen, laten wij u dit direct weten.

Extra kosten
Voor iedere aanmelding die na de deadline wordt gedaan, zijn wij als stichting wel genoodzaakt om 25 euro extra in rekening te brengen. Dit heeft ermee te maken dat wij een en ander last minute moeten regelen, waardoor de kosten hoger uitvallen.

Reactie plaatsen

Reacties

Silvia linders
3 jaar geleden

Hoi, Ik heb mijn zoon gisteren nog ingeschreven.
Gaat dit nog lukken?
Ik ben ook vergeten bij te zetten dat hij graag bij ellis cijfers in de groep komt indien mogelijk.
Dit gebeurt eigenlijk altijd i,v,m rijden
Groet silvia linders

Cathy Hendrix
3 jaar geleden

Door omstandigheden hebben wij de inschrijvingsdatum compleet gemist. Mijn zoon heeft voorgaande edities ook meegedaan. Hij zou dat nu ook graag willen. Is er een mogelijkheid dat hij alsnog aansluit?