Update i.v.m. coronavirus

Gepubliceerd op 31 mei 2020 om 16:37

Wij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om te onderzoeken of het haalbaar was om voetbaldagen te organiseren in Horst. We zijn erg blij te kunnen mededelen dat wij de intentie hebben om de voetbaldagen in Horst in de laatste week van de zomervakantie doorgang te laten vinden!

Dit besluit is na uitvoerig overleg met partijen als de gemeente Horst aan de Maas en RKsv Wittenhorst genomen. Momenteel werken wij aan een plan van aanpak waarin staat beschreven hoe we de voetbaldagen vorm gaan geven. Dit plan moet goedgekeurd worden door de wethouder van Sport (Han Geurts) van de gemeente Horst aan de Maas. Zo laat de gemeente zien ook achter ons plan te staan, waarna wij alles definitief kunnen gaan organiseren. Wij hebben er echter alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen.

Om alles overzichtelijk te houden, willen wij de voetbaldagen aanbieden voor 12 teams van 12 voetballers en voetbalsters in de leeftijd tot en met 16 jaar. Door de nieuwe versoepelingen, waarin staat dat jeugd van 13 tot en met 18 jaar tijdens het sporten géén afstand hoeft te houden, willen wij op korte termijn gaan kijken of we het aantal van 144 deelnemers nog kunnen verhogen. Daarover kunnen we nu nog niets toezeggen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.