Dag 2 zit erop!

Gepubliceerd op 14 augustus 2018 om 17:40

De geleerden wisten het niet zeker, maar uiteindelijk bleven de velden van de Jeugdvoetbaldagen, en daarmee ook onze deelnemers, regendruppels bespaard. 

De dag begon op de velden met een goede warming-up. Altijd belangrijk, zeker na een eerste drukke dag. Daarna stond er op veld 1 de voetbalcarrousel op het programma en waagde veld 2 zich aan de even bekende als beruchte Skill Games. Technique, duelling, crossing en shooting stonden op het programma. Vertaal die termen naar het Nederlands en je hebt enig idee wat voor vaardigheid er werd getraind. Daarna was het op veld 1 tijd voor partijtjes (vier tegen vier) en op veld 2 voor verschillende vormen, zoals boarding, pannavoetbal, penalty's schieten en speedcheck. 

Na de middagpauze waagde veld 1 zich aan de penaltybokaal en de quiz en stond er voor veld 2 het vier-tegen-vier-toernooi op het programma. De dag eindigde met het inmiddels alom bekende Mini WK, waarna iedereen om half vijf huiswaarts keerde. Wie dacht dat daarmee voor de kader de dag er ook opzat, heeft het fout. Bij de Trefhove werd onder andere de quiz nog nagekeken en de tussenstanden van Mini WK opgemaakt.

Hieronder een sfeerimpressie van de dag (ja, de Jeugdvoetbaldagen verbroedert). Zie voor alle foto's het tabblad foto's/video's op deze site.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.