We zijn begonnen!

Gepubliceerd op 13 augustus 2018 om 18:22

Het was rond een uur of 8 vanochtend toen het kader kwam binnendruppelen bij de Trefhove. De laatste belangrijke dingen werden doorgesproken, de groepsfoto gemaakt en rond kwart voor 9 begaf iedereen zich richting de kleedlokalen.

Niet veel later kwamen onze 143 deelnemers enthousiast het sportpark opgelopen. In het kleedlokaal, de hele week gelijk aan het teamnummer, lagen de tenues klaar. Na de opening was er 's ochtends tijd om kennis te maken en kort te trainen. Rond 11 uur moesten we, iets eerder dan gepland, de kantine opzoeken in verband met de regen. Gezeurd werd er desondanks niet. Na de partijtjes 7 tegen 7 stond er op veld 1 een afwisselend programma, met onder andere penalty schieten, pannavoetbal en speedcheck, op het programma. Veld 2 waagde zich aan een voetvolleytoernooi in steeds wisselende teams.

Na de laatste pauze was het op veld 1 (het hoofdveld) tijd voor de traditionele achtkamp, op veld 2 werden toen penalty's geschoten, pannavoetbal gespeeld en de snelheid van het schot van eenieder gemeten. Ook werd er geslagbald, een nieuw onderdeel bij de Jeugdvoetbaldagen. Zie daarvan hieronder een foto.

Om half 5 keerde iedereen moe, maar hopelijk voldaan, huiswaarts. Wij horen reacties naar aanleiding van de eerste dag natuurlijk heel erg graag hieronder. Op naar morgen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.