Jeugdvoetbaldagen 2023 ten einde

Gepubliceerd op 25 augustus 2023 om 18:23

De Jeugdvoetbaldagen 2023 zitten er weer op. De laatste dag begon qua weer wisselvallig: met name voor de eerste kleine pauze regende het regelmatig. In totaal moesten we twee keer heel even schuilen, waardoor we het programma met enige flexibiliteit gelukkig gewoon op de normale manier konden afwerken.

Er was namelijk meer dan genoeg te beleven op de velden. Vóór de grote pauze stonden de halve finales van het penaltybokaal op het programma. De altijd populaire onderdelen 'Kinderen tegen de leiders' en 'Partij met omgekeeerde doelen' werden op andere velden afgewerkt. Na de grote pauze, waarin de kinderen allemaal een broodje frikadel of kroket kregen, werden de halve finales en de finales van het Mini WK afgewerkt. Tegelijkertijd vonden ook de finales van het Penaltybokaal plaats.

Gelukkig werd het vrij snel helemaal droog, waardoor we de afsluiting gewoon op het hoofdveld  konden doen. Het noodscenario met een prijsuitreiking per veld in de kantine verdween daarmee direct de prullenbak in. Nadat alle prijzen waren uitgereikt, kwamen de Jeugdvoetbaldagen 2023 dan toch echt ten einde. 

Deelnemers: we hebben genoten van jullie inzet en fanatisme. Dank daarvoor. We hopen jullie volgend jaar allemaal weer terug te mogen zien op onze Jeugdvoetbaldagen. Zet het gerust alvast in de agenda: de inschrijving opent op 1 februari 2024!

O ja, wil je nog even nagenieten? De foto's van vandaag zijn hier te vinden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.