Veel plezier op dag 4!

Gepubliceerd op 24 augustus 2023 om 18:24

Ook op de vierde dag van de Jeugdvoetbaldagen was er weer meer dan genoeg te beleven. Na de Skill Games van vanochtend stonden er weer veel verschillende onderdelen op het programma. Zo werden er onder meer de laatste penalty's getrapt voordat we morgen aan de halve finales starten. 

In de middagpauze bereidden we ons voor op eventueel slecht weer, maar gelukkig bleef dat uit. Daardoor kon iedereen zich in het laatste blok van vandaag uiteindelijk storten op het Mini WK, waar de laatste duels werden gespeeld. Ook daar staan morgen de finales op het programma.

Morgenmiddag volgt de afsluiting van onze Jeugdvoetbaldagen. Vanaf 13.15 uur starten we aan de zogenoemde demonstratie, waarna we om 15.00 uur afsluiten met de prijsuitreiking op ons hoofdveld. Hopelijk zien we jullie dan allemaal! 

Vanmiddag werden we daarnaast positief verrast vanwege het feit dat VVV-Venlo ons belde. Zij bieden iedere deelnemer aan onze Jeugdvoetbaldagen twee gratis kaartjes aan voor het thuisduel tegen Jong FC Utrecht van morgenavond. Die kaartjes krijgen jullie morgen mee van ons.

De foto's van vandaag zijn hier te vinden. In de afgelopen dagen zijn er ook later nog nieuwe foto's bijgekomen. Weet die dus ook gerust te vinden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.