JVD door de ogen van: Simon Arts

Gepubliceerd op 31 mei 2023 om 19:56

Over een kleine drie maanden starten de Jeugdvoetbaldagen. Ook dit jaar doen er weer veel deelnemers mee. Een van hen is Simon Arts. Wat vindt Simon zo leuk aan de Jeugdvoetbaldagen? En is er een moment dat hij niet snel zal vergeten? Wij vroegen het hem.

 

Naam: Simon Arts

Leeftijd: 11

Woonplaats / Voetbalclub: SV Ysselsteyn

Positie in het veld? Rechts midden

Hoelang doe je al mee aan de Jeugdvoetbaldagen? Ik doe dit jaar voor de 6e keer mee.

Waarom heb je je (weer) ingeschreven voor de Jeugdvoetbaldagen? Voor mij de gezelligste en leukste voetbalweek van het jaar!

Hoe zou je een dag bij de Jeugdvoetbaldagen omschrijven? De aankomst is al een gezellige boel met alle kinderen en leiding. Daarna volgt een leuk programma in teams (per leeftijd).  Met bijvoorbeeld mini WK, boarding voetbal, penaltybokaal, voetvolley en nog veel meer.

De pauzes zijn ook hartstikke gezellig met vrienden, lekkere broodjes en op de laatste dag een snack.

Welke onderdelen vind je het leukst bij de Jeugdvoetbaldagen?  Mini WK omdat je veel partijtjes kunt voetballen en iedereen super fanatiek is.

Is er een bepaald moment dat je tijdens de Jeugdvoetbaldagen hebt meegemaakt en dat je niet snel zult vergeten? Dat ik 3 jaar op rij de penaltybokaal won. Dat vind ik heel bijzonder!

Waar verheug je je het meeste op bij de Jeugdvoetbaldagen? Een hele week alleen maar voetballen met vrienden van mijn eigen club maar ook met vrienden van andere clubs en dorpen die ik bij de voetbaldagen heb leren kennen.

Is er nog iets wat je tegen alle deelnemers die zich voor onze nieuwste editie in hebben geschreven, wilt zeggen? Maak er een mooie week van; Eendracht maakt macht ;0))

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.