Volop voetbalplezier op de donderdag!

Gepubliceerd op 1 september 2022 om 15:50

Wie vandaag een blik wierp op de velden, zag veel rood en blauw met verschillende onderdelen in de weer onder een stralende zon. We begonnen vanochtend wederom met de Skill Games. Veld 1 trok daarna de bossen in voor de jaarlijkse Spelregelloop. Veld 2 en 3 waren ondertussen bezig met 4 tegen 4 en voetvolley, boardingvoetbal en de pannakooien. Zo kwamen veel verschillende spelvormen aan bod. De dag eindigde met de laatste poulewedstrijden van het Mini WK. Net daarvoor gingen er in een recordtempo ruim 200 ijsjes over de toonbank in de multiruimte, wat zorgde voor de nodige afkoeling. Dat was meer dan welkom. Na het Mini WK verliet iedereen moe maar voldaan het sportpark.

Ondertussen staat de deelnemersenquête online op deze site. Mogen wij jullie vragen om deze in te vullen? Op die manier weten we wat we zeker moeten behouden en wat we kunnen verbeteren!

Morgen is het alweer de laatste dag. Vanaf 13.15 uur vinden de finales van het penaltybokaal en Mini WK plaats. Daarna sluiten we de Jeugdvoetbaldagen af met de prijsuitreiking op het hoofdveld. We hopen jullie natuurlijk weer in groten getale te mogen verwelkomen, zoals dat ieder jaar gebeurt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.