Jeugdvoetbaldagen Horst

WELKOM OP DE SITE VAN DE JEUGDVOETBALDAGEN HORST

Enquête dit jaar ook digitaal

De enquête die vandaag aan de kinderen is meegegeven (en hopelijk ook thuis aangekomen), is dit jaar ook digitaal in te vullen. Wij willen vragen om de enquête óf op papier in te vullen (en donderdag of vrijdag mee te nemen en aan de leiders te geen) óf digitaal in te vullen. Het antwoordformulier komt in dat laatste geval vanzelf op de goede plek terecht. Wij laten de keuze graag aan u en willen u vragen om de digitale enquête (net als de papieren variant) uiterlijk donderdagavond in te vullen. Zo dingt de inzending mee naar de prijzen van de tombola op vrijdagmiddag, wel zo leuk natuurlijk!

Lees meer »

Dag 2 zit erop!

De geleerden wisten het niet zeker, maar uiteindelijk bleven de velden van de Jeugdvoetbaldagen, en daarmee ook onze deelnemers, regendruppels bespaard. 

Lees meer »

We zijn begonnen!

Het was rond een uur of 8 vanochtend toen het kader kwam binnendruppelen bij de Trefhove. De laatste belangrijke dingen werden doorgesproken, de groepsfoto gemaakt en rond kwart voor 9 begaf iedereen zich richting de kleedlokalen.

Lees meer »

Tot morgen!

Na lang wachten gaan de Jeugdvoetbaldagen 2018 morgen eindelijk van start! Vanaf 9.00 uur worden jullie verwacht op het sportpark in Horst. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook. Tot morgen!

Lees meer »

Begunstiger uitgelicht

De laatste in deze serie is Weemen: dé totaalleverancier op het gebied van (online) communicatie, druk- en printwerk, signing en promotionele artikelen. Weemen is actief in web, print en promo. Je kunt er terecht voor hoogwaardig druk- en printwerk, maar ook voor een gedegen communicatieadvies. Zie ook de website www.weemen.nl.

Lees meer »