Oud-voorzitter Jack Heldens krijgt koninklijke onderscheiding

Gepubliceerd op 26 april 2022 om 12:04

Voormalig bestuurslid Jack Heldens heeft op maandag 25 april een koninklijke onderscheiding ontvangen. Jack werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Jack heeft deze terechte onderscheiding te danken aan het vele vrijwilligerswerk dat hij al jaren doet. Ook de stichting Jeugdvoetbaldagen kan al decennia rekenen op Jack. Jack was betrokken bij de oprichting van de voetbaldagen. Binnen onze stichting zat Jack jaren in het bestuur, waar hij de functie van voorzitter bekleedde. Een aantal jaren geleden deed Jack, met enkele andere bestuursleden, een stapje terug. Door het nieuwe bestuur werd hij vervolgens benoemd tot ere-bestuurslid. Hij blijft zich echter, zoals het Jack typeert, inzetten voor onze stichting. Gedurende de hele week is Jack bij de Trefhove actief. Hij opent en sluit het gebouw, waar alle kaderleden dagelijks verzamelen, iedere dag en zorgt ervoor dat alle kaderleden worden voorzien van drankjes.

Stichting Jeugdvoetbaldagen feliciteert Jack uiteraard met deze onderscheiding! Jack, hopelijk mogen ook wij nog jaren op je rekenen!

Reactie plaatsen

Reacties

Ans Erps
2 jaar geleden

Gefeliciteerd Jack..
Klasse ga zo door.