Begunstiger uitgelicht: advertereninhorst.nl

Gepubliceerd op 13 juli 2020 om 17:47
Advertereninhorst.nl: 'Het nieuwe lokale advertentieconcept'
Een unieke manier om lokaal en goedkoop je bedrijf onder de aandacht te brengen.

"Met ons bedrijf stikx.tv leveren wij normaliter tv-schermen aan festivals en evenementen, helaas ligt die markt door de coronacrisis stil. Om de tv-schermen toch te kunnen gebruiken en tegelijkertijd lokale ondernemers te kunnen helpen hebben we advertereninvenray.nl bedacht. Wegens het succes in Venray hebben we besloten om ons advertentienetwerk uit te breiden naar zowel Boxmeer als Horst.

Met advertereninhorst.nl plaatsen wij gratis tv-schermen in lokale winkels, showrooms, horecazaken, sportkantines, etc. Op het scherm krijgen de locaties waar een scherm staat zelf de ruimte om te communiceren met bezoekers. Daarnaast krijgen zij ook gratis ruimte bij andere zaken voor advertenties te communiceren. De overige weergavetijd wordt gevuld met betaalde adverteerders. Op deze manier dekken wij de kosten voor investeringen, content aanpassingen en onderhoud.

Onze ambitie is om een zo groot mogelijk advertentienetwerk te creëren in de hele regio. Om dit doel te bereiken zijn we op zoek naar locaties in Horst om gratis tv-schermen te plaatsen.
Wilt u meer informatie over dit concept, heeft u interesse om te adverteren of wilt u een gratis scherm van ons in uw zaak? Kijk dan op onze website of neem direct contact met ons op."
 
Kijk voor meer informatie op: www.advertereninhorst.nl

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.