Nog meer Voetbaldagen!

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 20:37

Omdat we merkten dat er dit jaar veel vraag is naar onze voetbaldagen en we veel deelnemers teleur hebben moeten stellen, hebben wij besloten om op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus een extra 'mini-editie' van onze voetbaldagen te organiseren! Deze gaat door bij minimaal 32 inschrijvingen; er is plek voor maximaal 64 deelnemers.

Belangrijk om te weten:

- De kosten voor deze twee dagen zijn € 50,-. Jullie worden verzocht om het inschrijfgeld na het ontvangen van een factuur over te maken op ons rekeningnummer. Volg hiervoor de stappen op de factuur.

- Wij zorgen voor een tenue. Het is mogelijk om dit te laten bedrukken en een extra bal te bestellen.

- Wij zorgen voor de lunch tussen de middag, maar willen jullie vragen om zelf fruit of iets dergelijks mee te nemen voor in de kleine pauzes.

- De opzet en het programma is vergelijkbaar met wat jullie van ons gewend zijn. Ook zullen onze 'eigen' kaderleden deze twee dagen mee begeleiden.

- Het dagprogramma duurt van 9.00 tot ongeveer 16.30 uur.

Reactie plaatsen

Reacties

Jens Couwenberg
4 jaar geleden

Jens wil graag deelnemen aan de mini editie. Jens is keeper en zou het fijn vinden om bij Tim Lemmens ingedeeld te worden.
Met vriendelijke groet, Suzanne Couwenberg

Levi van Rengs
4 jaar geleden

Levi wil graag meedoen op 13 en 14 augustus. Hij is keeper en vriendje van Deon Kleeven

Isnelda Bos
4 jaar geleden

Ik wil graag chevano Bos aanmelden voor donderdag 13 en vrijdag 14 augustus als een plek vrij is. Graag ik weten. Met vriendelijk groet isnelda