Update i.v.m. coronavirus

Gepubliceerd op 1 april 2020 om 11:25

Middels dit bericht willen wij jullie in deze bizarre tijd graag op de hoogte brengen van de stand van zaken omtrent de Jeugdvoetbaldagen 2020. 

Inschrijving blijft gewoon geopend
Zoals jullie weten vinden de Jeugdvoetbaldagen van 17 tot en met 21 augustus plaats op het sportpark van RKsv Wittenhorst. Dat betekent dat we, op het moment van schrijven, nog zo'n vierenhalve maand verwijderd zijn van de start van de voetbaldagen. Momenteel is er nog te weinig duidelijk over de toekomst, waardoor wij hebben besloten de inschrijving voor onze voetbaldagen gewoon open te laten. Wij houden uiteraard de berichtgeving van het RIVM in de gaten, maar willen proberen de kans, zolang die reëel is, op het doorgaan van de voetbaldagen zo lang mogelijk open te houden.

Nog geen inschrijfgeld geïncasseerd
Wij zijn verheugd dat we ook dit jaar alweer tientallen inschrijvingen tegemoet hebben mogen zien. Voor iedereen die zich al in heeft geschreven of nog in gaat schrijven, geldt: maak je geen zorgen dat wij als stichting zonder toestemming kosten in rekening zullen brengen. Op het moment dat wij kosten moeten gaan maken, zullen wij dit te allen tijde communiceren en toestemming daarvoor vragen. Denk hierbij vooral aan het voortijdig bestellen van de kleding. 

Weet ons bij vragen gerust te vinden!

Bestuur Jeugdvoetbaldagen Horst

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.