Veranderingen binnen bestuur

Gepubliceerd op 3 januari 2019 om 18:22

Per 1 januari 2019 zijn er drie bestuursleden gestopt met het uitvoeren van hun functie. Jack Heldens maakte liefst 29 jaar deel uit van het bestuur van de stichting Jeugdvoetbaldagen, Henk Stiphout en Lei Keijsers zetten zich beiden 27 jaar in voor de Jeugdvoetbaldagen in Horst.

De terugtreding uit het bestuur betekent overigens niet dat Jack, Henk en Lei, alle drie benoemd tot erelid, helemaal niets meer blijven doen voor de Jeugdvoetbaldagen. 

De functie als stafhoofd die Henk bekleedde, wordt overgenomen door Dennis Stiphout en Wouter Aerts. Dennis Hoeijmakers volgt Jack Heldens op als voorzitter en Daan van Well neemt het stokje als penningmeester/verantwoordelijke voor de ledenadministratie over van Lei Keijsers. 

Mark Lipman, binnen het bestuur actief als secretaris, completeert het bestuur. Ook blijft Ger Hesen het aanspreekpunt vanuit Wittenhorst.

Via deze weg wil het nieuwe bestuur Jack, Lei en Henk nogmaals hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet binnen het bestuur van de Jeugdvoetbaldagen in Horst!

Reactie plaatsen

Reacties

Ans
6 jaar geleden

T was goed.
Bedankt mannen.
En t blijft goed.
Welkom en succes mannen.