JVD door de ogen van: Cas Jenneskens

Gepubliceerd op 11 juli 2024 om 18:35

Over ruim een maand starten de Jeugdvoetbaldagen 2024. Ook dit jaar doen er weer veel deelnemers mee. Een van hen is Cas Jenneskens. Wat vindt Cas zo leuk aan de Jeugdvoetbaldagen? En is er een moment dat hij niet snel zal vergeten? Wij vroegen het hem.

Naam: Cas Jenneskens

Leeftijd: 11 jaar

Woonplaats / Voetbalclub: Oostrum / SV Oostrum

Positie in het veld? Spits

Hoelang doe je al mee aan de Jeugdvoetbaldagen? Dit jaar is de 4e keer dat ik meedoe.

Waarom heb je je (weer) ingeschreven voor de Jeugdvoetbaldagen? Ik vind voetbal echt superleuk en omdat de Jeugdvoetbaldagen altijd in de laatste week van de zomervakantie zijn is deze week een leuke afsluiter van de vakantie.

Hoe zou je een dag bij de Jeugdvoetbaldagen omschrijven? Lekker 6 uur voetballen op een dag en dat 5 dagen lang! Het programma begint altijd om 9:00 uur ’s ochtends en daarvoor is het al gezellig samenkomen en verzamelen. Op de eerste dag gaan altijd alle deelnemers en begeleiders in een mooi nieuw tenue op de foto. Dat is altijd lekker druk, maar wel een leuke bedoeling. Daarna ga je dan met je eigen team dat op leeftijd is ingedeeld oefeningen en voetbalspellen doen en veel partijtjes voetbal spelen. In het programma zit ook voetvolley, boarding voetbal, mini-WK en penaltyschieten.

Welke onderdelen vind je het leukst bij de Jeugdvoetbaldagen? Het mini-WK en de penaltybokaal. Iedereen gaat ervoor want er zijn mooie bekers te winnen!

Is er een bepaald moment dat je tijdens de Jeugdvoetbaldagen hebt meegemaakt en dat je niet snel zult vergeten? Ja, dat was vorig jaar in de finale om de 3e en 4e plaats van het mini-WK. Het team waar ik toen in speelde verloor in de laatste minuut omdat ik helaas een bal op de lat schoot…

Waar verheug je je het meeste op bij de Jeugdvoetbaldagen? Eigenlijk op alles. Gezellig een hele week samen voetballen met vrienden/kinderen van mijn eigen vereniging, maar ook dat je elk jaar weer nieuwe andere kinderen van andere verenigingen leert kennen.

Is er nog iets wat je tegen alle deelnemers die zich voor onze nieuwste editie in hebben geschreven, wilt zeggen? De Jeugdvoetbaldagen zijn altijd top georganiseerd, dus maak veel plezier en geniet van deze week. Hopelijk is het ook mooi weer, dat zou het helemaal afmaken!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.