Jeugdvoetbaldagen Horst

Nieuw: voetbalbiljart

Achter de schermen zijn we inmiddels druk bezig om het programma links en rechts van nieuwe impulsen te voorzien. Een van de nieuwe onderdelen die we aan ons programma gaan toevoegen is het voetbalbiljart.

Lees meer »

Kleine tachtig aanmeldingen

Een kleine twee maanden nadat de inschrijving voor de Jeugdvoetbaldagen werd geopend, zijn wij blij te kunnen vermelden dat we al een kleine tachtig inschrijvingen hebben mogen ontvangen voor de Jeugdvoetbaldagen!

Lees meer »

Reclame op gemeenteborden

Heb jij ze al gezien? De reclame voor onze Jeugdvoetbaldagen op de gemeenteborden in de hele gemeente Horst aan de Maas? Er is per ongeluk een klein foutje ingeslopen, want de voetbaldagen duren niet tot en met 18, maar tot en met 16 augustus. Ondanks dat zijn wij blij en trots dat ook de gemeente een steentje bijdraagt om iedereen te motiveren mee te doen met de voetbaldagen in Horst!

Lees meer »

Inschrijving geopend!

Het is weer 1 februari (geweest) en dus is de inschrijving voor de Jeugdvoetbaldagen van 2019 weer geopend! Je kunt je inschrijven via deze website. Dat doe je door in het menu bovenaan logischerwijs te kiezen voor 'Inschrijven'. Vervolgens wijst alles zich vanzelf. Althans, daar gaan wij vanuit.

Lees meer »

Veranderingen binnen bestuur

Per 1 januari 2019 zijn er drie bestuursleden gestopt met het uitvoeren van hun functie. Jack Heldens maakte liefst 29 jaar deel uit van het bestuur van de stichting Jeugdvoetbaldagen, Henk Stiphout en Lei Keijsers zetten zich beiden 27 jaar in voor de Jeugdvoetbaldagen in Horst.

Lees meer »