Jeugdvoetbaldagen Horst

Nog meer Voetbaldagen!

Omdat we merkten dat er dit jaar veel vraag is naar onze voetbaldagen en we veel deelnemers teleur hebben moeten stellen, hebben wij besloten om op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus een extra 'mini-editie' van onze voetbaldagen te organiseren! Deze gaat door bij minimaal 32 inschrijvingen; er is plek voor maximaal 64 deelnemers.

Lees meer »

Begunstiger uitgelicht: Gertjan & Daniël de hoveniers

Gertjan en Daniël de Hoveniers is opgestart in 2018. Het is een jong bedrijf, maar Gertjan en Daniël werken al jaren samen en zijn dus goed op elkaar ingespeeld. Met samen meer dan 20 jaar ervaring in de groene sector, willen ze graag hun passie en kennis van het vak met u delen. Gertjan & Daniël de hoveniers staat graag voor u klaar voor al uw tuinwerkzaamheden. Denk hierbij aan aanleg, onderhoud, bestratingswerkzaamheden, enzovoorts.. 

Lees meer »

JVD'20: inschrijving vol!

Vanavond hebben we besloten dat we de Jeugdvoetbaldagen 2020 gaan organiseren voor maximaal 160 deelnemers in de leeftijd tot en met 16 jaar. De belangrijkste reden daarvoor is het feit dat het op die manier voor ons in deze bijzondere tijd goed te organiseren blijft.

Lees meer »

Update i.v.m. coronavirus

Wij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om te onderzoeken of het haalbaar was om voetbaldagen te organiseren in Horst. We zijn erg blij te kunnen mededelen dat wij de intentie hebben om de voetbaldagen in Horst in de laatste week van de zomervakantie doorgang te laten vinden!

Lees meer »

Begunstiger uitgelicht: WiFi Wise

Dé WiFi-experts van Europa: dat is waar WiFi Wise uit Merselo voor staat. Raymond Hendrix en Jens van Meijel helpen met hun bedrijf klanten over de meest uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot WiFi. Denk hierbij aan het verhelpen van problemen op het gebied van WiFi, de aanleg en het periodiek onderhoud van WiFi-netwerken én het trainen van ICT-medewerkers in organisaties. Zij zijn te bereiken voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren: vrije tijd, industrie, onderwijs, (gezondheids)zorg, retail en kantoor. WiFi Wise is gelegen aan de Veldstraat 29 in Merselo en verder te bereiken via info@wifi-wise.com of +31 850 188 699. Wij zijn erg blij WiFi Wise te mogen verwelkomen als begunstiger bij de Jeugdvoetbaldagen in Horst! 

Lees meer »

Update i.v.m. coronavirus

Via deze weg willen wij jullie als bestuur van de Jeugdvoetbaldagen graag op de hoogte brengen over de stand van zaken van de Jeugdvoetbaldagen 2020 in verband met het coronavirus.

Lees meer »