Jeugdvoetbaldagen Horst

WELKOM OP DE SITE VAN DE JEUGDVOETBALDAGEN HORST

Inschrijving geopend!

Het is weer 1 februari (geweest) en dus is de inschrijving voor de Jeugdvoetbaldagen van 2019 weer geopend! Je kunt je inschrijven via deze website. Dat doe je door in het menu bovenaan logischerwijs te kiezen voor 'Inschrijven'. Vervolgens wijst alles zich vanzelf. Althans, daar gaan wij vanuit.

Lees meer »

Veranderingen binnen bestuur

Per 1 januari 2019 zijn er drie bestuursleden gestopt met het uitvoeren van hun functie. Jack Heldens maakte liefst 29 jaar deel uit van het bestuur van de stichting Jeugdvoetbaldagen, Henk Stiphout en Lei Keijsers zetten zich beiden 27 jaar in voor de Jeugdvoetbaldagen in Horst.

Lees meer »

Voorbereidingen 2019

De vrijwilligers van de Stichting Jeugdvoetbaldagen zijn onlangs achter de schermen alweer begonnen met de voorbereidingen voor de 30ste editie, van 12 tot en met 16 augustus, deze zomer! Aan de hand van jullie input uit de enquêteformulieren en onze eigen ervaringen gaan we er natuurlijk weer alles aan doen om een geslaagde editie neer te zetten.

Lees meer »

Het zit er weer op!

De Jeugdvoetbaldagen 2018 zijn helaas weer ten einde. De week eindigde met een drukbezochte demo en aansluitend de finale van de penaltybokaal en de prijsuitreiking. Wij willen iedereen die, op wat voor manier dan ook, heeft meegeholpen aan het slagen van deze week hartelijk bedanken en hopen jullie volgend jaar allemaal terug te zien!

Lees meer »