Jeugdvoetbaldagen Horst

Weekprogramma's online

De weekprogramma's voor onze Jeugdvoetbaldagen zijn vanaf nu te vinden op deze site. Onder het kopje 'programma' is het programma voor de mini-editie én het programma voor de voetbaldagen op 17 tot en met 21 augustus per veld te bekijken.

Lees meer »

35 deelnemers aan mini-dagen; 200 deelnemers in totaal

Er hebben zich liefst 35 kinderen aangemeld voor de mini-Jeugdvoetbaldagen, welke op 13 en 14 augustus worden georganiseerd door de stichting Jeugdvoetbaldagen. Het is mooi te zien dat er óók bij de mini-voetbaldagen deelnemers uit veel verschillende dorpen komen. Denk hierbij aan onder andere Horst, Ysselsteyn, Deurne en Venray. Daarmee komt het totaal aantal voetballers dat dit jaar zal deelnemen aan de Jeugdvoetbaldagen (de editie van vijf dagen én de editie van twee dagen bij elkaar opgeteld) uit op een kleine tweehonderd.

Lees meer »

Ook 'Mini-voetbaldagen' gaan door

We zijn verheugd mede te kunnen delen dat de mini-Jeugdvoetbaldagen op 13 en 14 augustus door kunnen gaan! Onze doelstelling was om minimaal 32 inschrijvingen bij elkaar te krijgen en dat is gelukt. Deelnemers krijgen op korte termijn meer informatie. En o ja, we hebben de inschrijfperiode nog weten te verlengen tot en met aanstaande zaterdag 18 juli!

Lees meer »

Begunstiger uitgelicht: advertereninhorst.nl

Advertereninhorst.nl: 'Het nieuwe lokale advertentieconcept'Een unieke manier om lokaal en goedkoop je bedrijf onder de aandacht te brengen."Met ons bedrijf stikx.tv leveren wij normaliter tv-schermen aan festivals en evenementen, helaas ligt die markt door de coronacrisis stil. Om de tv-schermen toch te kunnen gebruiken en tegelijkertijd lokale ondernemers te kunnen helpen hebben we advertereninvenray.nl bedacht. Wegens het succes in Venray hebben we besloten om ons advertentienetwerk uit te breiden naar zowel Boxmeer als Horst.Met advertereninhorst.nl plaatsen wij gratis tv-schermen in lokale winkels, showrooms, horecazaken, sportkantines, etc. Op het scherm krijgen de locaties waar een scherm staat zelf de ruimte om te communiceren met bezoekers. Daarnaast krijgen zij ook gratis ruimte bij andere zaken voor advertenties te communiceren. De overige weergavetijd wordt gevuld met betaalde adverteerders. Op deze manier dekken wij de kosten voor investeringen, content aanpassingen en onderhoud.Onze ambitie is om een zo groot mogelijk advertentienetwerk te creëren in de hele regio. Om dit doel te bereiken zijn we op zoek naar locaties in Horst om gratis tv-schermen te plaatsen.Wilt u meer informatie over dit concept, heeft u interesse om te adverteren of wilt u een gratis scherm van ons in uw zaak? Kijk dan op onze website of neem direct contact met ons op."   Kijk voor meer informatie op: www.advertereninhorst.nl

Lees meer »

Mini-editie: inschrijven tot en met donderdag

Het is nog tot en met donderdag 16 juli mogelijk om je op te geven voor de twee extra dagen die wij voorafgaand aan de Jeugdvoetbaldagen organiseren voor spelers die niet mee kunnen doen aan onze voetbaldagen die plaatsvinden in de week van 17 tot en met 21 augustus!

Lees meer »