Jeugdvoetbaldagen Horst

WELKOM OP DE SITE VAN DE JEUGDVOETBALDAGEN HORST

Kaderleden gezocht!

Gezien het feit dat we minimaal net zoveel deelnemers als vorig jaar hebben, hebben we ook weer minstens net zoveel kaderleden nodig. Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe kaderleden. Vind jij het leuk om vijf dagen lang een team met enthousiaste voetballers te begeleiden? Schrijf je dan als kaderlid in voor de Jeugdvoetbaldagen in Horst!

Lees meer »

Nieuw: voetbalbiljart

Achter de schermen zijn we inmiddels druk bezig om het programma links en rechts van nieuwe impulsen te voorzien. Een van de nieuwe onderdelen die we aan ons programma gaan toevoegen is het voetbalbiljart.

Lees meer »

Kleine tachtig aanmeldingen

Een kleine twee maanden nadat de inschrijving voor de Jeugdvoetbaldagen werd geopend, zijn wij blij te kunnen vermelden dat we al een kleine tachtig inschrijvingen hebben mogen ontvangen voor de Jeugdvoetbaldagen!

Lees meer »

Reclame op gemeenteborden

Heb jij ze al gezien? De reclame voor onze Jeugdvoetbaldagen op de gemeenteborden in de hele gemeente Horst aan de Maas? Er is per ongeluk een klein foutje ingeslopen, want de voetbaldagen duren niet tot en met 18, maar tot en met 16 augustus. Ondanks dat zijn wij blij en trots dat ook de gemeente een steentje bijdraagt om iedereen te motiveren mee te doen met de voetbaldagen in Horst!

Lees meer »