Jeugdvoetbaldagen Horst

Dag 2 zit erop!

De geleerden wisten het niet zeker, maar uiteindelijk bleven de velden van de Jeugdvoetbaldagen, en daarmee ook onze deelnemers, regendruppels bespaard. 

Lees meer »

We zijn begonnen!

Het was rond een uur of 8 vanochtend toen het kader kwam binnendruppelen bij de Trefhove. De laatste belangrijke dingen werden doorgesproken, de groepsfoto gemaakt en rond kwart voor 9 begaf iedereen zich richting de kleedlokalen.

Lees meer »

Tot morgen!

Na lang wachten gaan de Jeugdvoetbaldagen 2018 morgen eindelijk van start! Vanaf 9.00 uur worden jullie verwacht op het sportpark in Horst. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook. Tot morgen!

Lees meer »

Begunstiger uitgelicht

De laatste in deze serie is Weemen: dé totaalleverancier op het gebied van (online) communicatie, druk- en printwerk, signing en promotionele artikelen. Weemen is actief in web, print en promo. Je kunt er terecht voor hoogwaardig druk- en printwerk, maar ook voor een gedegen communicatieadvies. Zie ook de website www.weemen.nl.

Lees meer »

Teamindelingen online!

Wil jij alvast weten bij wie je dit jaar in het team zit? Kijk dan snel bij 'teamindelingen' in het menu in de witte balk bovenaan onze site. Daar kan je de teamindelingen zien! 

Lees meer »