Editie 2023: 4 velden, 240 deelnemers en ruim 50 vrijwilligers

Gepubliceerd op 28 juni 2023 om 21:07

Nog een kleine twee maanden en dan starten de Jeugdvoetbaldagen 2023! We zijn ontzettend blij en trots te kunnen vermelden dat we dit jaar uitbreiden van 3 naar 4 velden. We gaan dus van 12 naar 16 teams en kunnen zodoende voetbalplezier bieden aan 240 kinderen.

Ruim 50 vrijwilligers dragen hun steentje bij
Dat heeft twee hoofdoorzaken. Natuurlijk is het belangrijk dat er ook echt zo veel mogelijk kinderen mee willen doen aan de Jeugdvoetbaldagen. Dat we dit jaar op de animo van 240 deelnemers mogen rekenen, doet ons heel erg goed. Dank daarvoor! Het mooie is dat die 240e deelnemer zich deze week heeft aangemeld, waardoor we dit jaar niemand hoefden teleur te stellen en iedereen toch genoeg tijd had zich aan te melden (je kunt dus stellen dat we precies genoeg deelnemers kunnen huisvesten).

De tweede belangrijke oorzaak is dat we dit jaar liefst 50 vrijwilligers hebben die al die kinderen willen begeleiden. Het doet deugd dat we ongeveer 15 nieuwe kaderleden mogen verwelkomen, die nagenoeg allen een team begeleiden. Daardoor hebben we de uitbreiding naar 4 velden kunnen realiseren. Zeker in een tijd waarin het niet altijd even gemakkelijk is om vrijwilligers binnen te halen, zijn we blij dat ons dit wel gelukt is. Hun loon: geen enkele eurocent, maar tientallen blije en enthousiaste kinderen. En dat vinden wij eigenlijk nog veel meer waard dan welk geldbedrag dan ook.

Organisatorische uitdagingen

De uitbreiding heeft als consequentie dat we organisatorisch voor enkele uitdagingen komen te staan. Daar werken we momenteel achter de schermen hard aan; we gaan meer dan ons best doen om er ook dit jaar weer een geslaagde editie van te maken. Daar hebben we dan ook alle vertrouwen in!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.