JVD door de ogen van: Margo Geurts

Gepubliceerd op 2 juli 2023 om 10:30

Geen Jeugdvoetbaldagen zonder vrijwilligers. Na twee jaar afwezigheid mogen we dit jaar ook weer op Margo Geurts rekenen en daar zijn we natuurlijk maar wat blij mee! Waarom doet zij weer mee aan de Jeugdvoetbaldagen? Welke momenten herinnert zij zich nog en hoe zou zij de sfeer binnen onze kadergroep omschrijven? In dit artikel vertelt Margo erover.

 

Naam: Margo Geurts

Leeftijd: 19

Functie bij de Jeugdvoetbaldagen: Kaderlid

Studie/Werk: Tussenjaar en medewerker bij de Fitklub

 

Wat is je affiniteit met voetbal?
Ik ben zelf begonnen met voetballen toen ik 5 jaar oud was. Dit heb ik 14 jaar lang met plezier gedaan. Er kriebelde echter al langer wat voor het fluiten en sinds dit seizoen ben ik ook KNVB-scheidsrechter.


Hoelang doe je al mee aan de Jeugdvoetbaldagen?
Als kleine meid deed ik al graag mee aan de Jeugdvoetbaldagen als speelster, hoeveel jaar ik dit precies heb gedaan weet ik niet. Dit zal mijn derde seizoen als kaderlid zijn.


Waarom doe je mee aan de Jeugdvoetbaldagen?
Ik doe mee aan de Jeugdvoetbaldagen omdat dit in mijn ogen altijd de leukste week van het jaar is. Dit is de enige week van het jaar dat het draait om voetbal en alleen maar voetbal. Als speelster was dit al te gek maar als kaderlid de energie voelen die je krijgt van alle enthousiaste spelers maakt het alleen maar leuker om mee te doen.


Is er een bepaald moment geweest tijdens de Jeugdvoetbaldagen dat je niet snel zult vergeten?
Toen ik als speelster mee deed aan de Jeugdvoetbaldagen en zag dat er toen ook vrouwelijke kaderleden rond liepen wist ik het meteen. Later wil ik ook kaderlid zijn bij de Jeugdvoetbaldagen, en de spelers van nu het plezier geven wat ik altijd heb mogen ervaren.


Welke drie woorden vind je het best passen bij de Jeugdvoetbaldagen?
Gezellig, Gedreven en saamhorigheid.


Hoe zou je de sfeer binnen de kadergroep van de Jeugdvoetbaldagen omschrijven?
Het kader van de Jeugdvoetbaldagen zou ik omschrijven als een hechte groep enthousiaste vrijwilligers, die er met zijn allen een super leuke voetbal week van willen maken.


Waarom zouden anderen volgens jou ook als kaderlid mee moeten doen aan de Jeugdvoetbaldagen?
Naast alle gezelligheid om het veld met de spelers is het ook na het voetballen nog altijd super gezellig. Er word nog altijd gekletst over wat er die dag allemaal is gebeurd. En op de vrijdag wordt er dan met zijn alle nog afgesloten met een voetvolleytoernooi en super gezellige feestavond.


Is er nog iets wat je tegen alle deelnemers die zich voor onze nieuwste editie in hebben geschreven, wilt zeggen?

Ga allemaal flink aan de slag met oefenen en wie weet neem je de beker van Koning Voetbal dit jaar mee naar huis.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.