Maximaal aantal inschrijvingen (voor nu) bereikt

Gepubliceerd op 14 februari 2023 om 20:44

We hebben zojuist onze 192e inschrijving gekregen. Daarmee hebben we het maximaal aantal deelnemers voor nu bereikt. We verwachten namelijk het aantal kaderleden bij elkaar te krijgen dat 192 deelnemers kan begeleiden. Voor alle duidelijkheid: dan hebben we ongeveer 25 personen nodig die als trainer op het veld kunnen begeleiden. We hebben nu 16 aanmeldingen van kaderleden die als trainer meedoen.

Jij kunt helpen!

Natuurlijk hebben we de ambitie om meer deelnemers toe te laten. Dat kan alleen op het moment dat we meer kaderleden hebben. Heb jij je nog niet ingeschreven en wil je tóch zeker zijn van een plaats? Als je een kaderlid aandraagt, kun je sowieso meedoen. Ken jij iemand die het leuk vindt om mee te helpen tijdens de Jeugdvoetbaldagen? Laat het ons dan weten of vraag hem of haar om zich aan te melden via deze website! We vragen feitelijk alleen enthousiasme en als het kan een héél klein beetje affiniteit met voetbal.; afwerken als Mbappé of dribbelen als Messi is niet nodig.

De inschrijving blijft gewoon openstaan. Degenen die zich nu inschrijven worden op de wachtlijst geplaatst. Uiteraard doen ook wij ons uiterste best om de kaderleden van vorig jaar weer te enthousiasmeren (dat is gelukkig vaak niet heel hard nodig) en nieuwe kaderleden binnen te halen. Als we meer deelnemers toe kunnen laten, laten we dit uiteraard weten! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.