Jeugdvoetbaldagen nagenoeg vol

Gepubliceerd op 13 februari 2023 om 21:55

Een kleine twee weken nadat de inschrijving is geopend, hebben we ondertussen al 180 aanmeldingen binnen. Nog nooit gingen de aanmeldingen voor onze voetbaldagen zo snel. Natuurlijk zijn we daar ontzettend trots op, maar het heeft ook een keerzijde.

De afgelopen jaren hebben we namelijk maximaal 192 deelnemers kunnen verwelkomen. Niet omdat we niet meer deelnemers willen, maar met name omdat we daar het kader gewoon niet voor hebben. Ook dit jaar doen we weer ontzettend ons best om al dat enthousiaste kader aan ons te binden. We hebben er veel vertrouwen in, maar het is momenteel gewoon nog onzeker op hoeveel kaderleden we dit jaar kunnen rekenen. En daarmee dus hoeveel deelnemers we toe kunnen laten.

We hopen en verwachten wederom minstens 192 deelnemers te kunnen verwelkomen. Dat houdt in dat er voor nu in principe nog 12 plekken vrij zijn. Natuurlijk blijft de inschrijving daarna gewoon geopend, maar is het dus afhankelijk van het aantal kaderleden hoeveel deelnemers we nog toe kunnen laten.

Kortom: schrijf je snel nog in! Zoals bij het aanmeldformulier vermeld, selecteren we op datum van inschrijving. En o ja, mocht jij nou een kaderlid kennen dat graag mee wil doen aan de Jeugdvoetbaldagen? Spoor hem of haar dan aan om mee te doen! Hoe meer vrijwilligers, hoe meer deelnemers we voetbalplezier kunnen bieden!

Meld jij je (ook als we eigenlijk al vol zitten) aan en neem je zelf een kaderlid mee? Dan mag je sowieso meedoen aan onze voetbaldagen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.