Jeugdvoetbaldagen Horst

Enquête online!

Vanaf nu staat de enquête van de Jeugdvoetbaldagen 2019 online! Wij willen alle deelnemers vragen om deze vragenlijst in te vullen. Wij zijn erg benieuwd zijn naar jullie mening over de voetbaldagen! Ook zijn er vrijdag mooie prijzen te winnen, waaronder kaarten voor een wedstrijd van VVV-Venlo.

Lees meer »

De week is doormidden!

Tsja, de tijd vliegt als het leuk is. Ook voordat wij er als kadergroep erg in hebben, is de week alweer over de helft. Vol genoegen kijken we terug op dag 3, waarop er weer veel verschillende dingen werden gedaan. Op woensdag staat traditioneel het doordraaien hele velden op het programma, waarbij de spelers alle velden aandoen. Het nieuwe onderdeel Voetbal Kubb viel daarbij zeker in de smaak.

Lees meer »

Opnieuw een geslaagde dag!

Het zal tijdens de laatste duels van het befaamde Mini WK zijn geweest, toen de eerste regendruppels zich vandaag meldden. Nee, over het weer mogen we in de eerste twee dagen absoluut niet klagen. Sterker nog: het voetbalweer is ideaal. 

Lees meer »

Dag 1 zit erop!

Het is ieder jaar weer een mooi beeld: tientallen voetballers en voetbalsters die op maandagochtend met sporttas en meestal in tenue van een Europese (top)club het sportpark van Wittenhorst betreden voor de Jeugdvoetbaldagen. Een kwartier later is het beeld totaal anders: iedereen loopt, zichtbaar vol energie, rond over het sportpark in het dit jaar groene voetbalweektenue.

Lees meer »

Programma online

De kogel is door de kerk, de eilandraad heeft besloten en er is witte rook: het programma van de Jeugdvoetbaldagen 2019 staat nu op onze site! Kijk snel hoe het programma voor jouw veld er dit jaar uitziet! Tot maandag!

Lees meer »

Nog anderhalve week...

Nog anderhalve week en dan beginnen de Jeugdvoetbaldagen in Horst! Aan het begin van volgende week ontvangen jullie allemaal een brief met extra informatie over de voetbaldagen. Verder komt deze week het programma (onder voorbehoud) op de website te staan. Houd dit dus goed in de gaten!

Lees meer »