Jeugdvoetbaldagen Horst

Ook dag 2 is voorbij...

De tijd vliegt als het leuk is, zo blijkt maar weer. De tweede van vijf dagen Jeugdvoetbaldagen zit er alweer op. Vanochtend stonden de skill games en de keeperstraining op het programma. Daarna ging ieder veld zijn eigen weg. Zo was er de quiz, penaltybokaal, boardingvoetbal en vier tegen vier, om maar enkele voorbeelden te noemen. 

Lees meer »

Mini-editie zit erop

De mini-editie van de Jeugdvoetbaldagen 2020 zit erop. Vandaag (vrijdag) was de laatste van twee dagen. 's Ochtends stonden de skill games op het programma, gevolgd door de voetbalquiz, pannavoetbal, boardingvoetbal en partijspelen. Ook het partij met omgekeerde doelen, onder de jeugd altijd erg populair, mocht niet ontbreken.

Lees meer »

Mini-dagen: eerste dag geslaagd

De eerste van twee mini-Jeugdvoetbaldagen (en de allereerste in de historie!) zit erop. De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste dag. Het weer was met name vanochtend uitstekend. Na de middagpauze liep de temperatuur op, maar flesjes water (uiteraard ook voor de toeschouwers), waterijsjes en de sproeiers op het trainingsveld van Wittenhorst boden verkoeling.

Lees meer »

Belangrijke informatie: mini-dagen

Hieronder vinden jullie nogmaals alle belangrijke informatie met betrekking tot onze twee mini-dagen die op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus worden georganiseerd. Onderstaande is per mail ook gecommuniceerd richting onze deelnemers. Deze informatie is tevens te vinden onder het kopje 'editie 13 en 14 augustus' > praktische informatie.

Lees meer »