Jeugdvoetbaldagen Horst

Uitslag Rabo ClubSupport

BEDANKT ALLEMAAL!Ook dit jaar deed de Jeugdvoetbaldagen Horst weer mee aan de Rabo ClubSupport. Wij willen daarom ook iedereen bedanken die op ons heeft gestemd! Dankzij jullie hebben wij weer een fantastisch bedrag mogen ontvangen en kunnen wij een nog betere voetbaldagen organiseren. 😉

Lees meer »

Deelnemers bedankt!

De Jeugdvoetbaldagen 2020 zitten er weer op. De organisatie kijkt terug op zeven geslaagde dagen (de mini-editie én de 'normale' voetbalweek) en bedankt alle deelnemers voor hun inzet. Geniet gerust nog een keer na met alle foto's die op onze site te vinden zijn.

Lees meer »

De tijd vliegt voorbij...

De Jeugdvoetbaldagen 2020 vliegen voorbij. Morgen staat alweer de laatste van vijf dagen voetbalplezier voor de deur. De organisatie kijkt wederom terug op een geslaagde dag. De weergoden waren ons wederom goed gezind. Zie voor alle foto's deze website.

Lees meer »

De week is weer doormidden...

Ook de derde dag van de Jeugdvoetbaldagen zit erop. De dag begon vandaag wederom met de skill games, waarna het centrale onderdeel 'doordraaien hele velden' op het programma stond. Op veld 1 werd als vanouds 32 tegen 32 (of 24 tegen 24) gespeeld, op veld 2 stond het onderdeel 'omgekeerde doelen' op het programma en op veld 3 stond de VoetbalKubb uitgezet.

Lees meer »