Deadline en maximum aantal deelnemers

Gepubliceerd op 2 maart 2021 om 17:38

Inmiddels is de inschrijving voor de Jeugdvoetbaldagen ruim een maand geopend. We zijn in de eerste weken overweldigd door het aantal inschrijvingen. De teller staat inmiddels op ruim 130 aanmeldingen voor onze voetbaldagen. Ons bereiken, en dat is begrijpelijk, een aantal vragen over de inschrijvings-deadline en een eventueel maximum aantal deelnemers. Vandaar dit bericht ter verduidelijking.

Maximum aantal deelnemers

Vorig jaar hebben er aan onze voetbaldagen 160 deelnemers meegedaan. Wij hebben goede hoop dat we dat aantal dit jaar weer toe kunnen laten. Het is nu uiteraard nog hoogst onzeker welke corona-maatregelen er eind augustus gelden, maar we willen via dit bericht graag benadrukken dat we niet precies kunnen zeggen hoeveel deelnemers we toe kunnen laten.

Als we een maximum aantal deelnemers in moeten stellen dan selecteren we op basis van inschrijving. Kortom: als u uw zoon of dochter nu nog inschrijft, is de kans aanzienlijk dat hij of zij gewoon kan deelnemen aan de voetbaldagen (omdat we dus verwachten dat 160 deelnemers wel moet lukken). Als dat aantal van 160 wordt overstegen dan kan het zomaar zijn dat we moeten gaan selecteren op basis van inschrijving. We zullen in dat geval ook werken met een reservelijst.

Samengevat: we hebben er nu 130, tot de 160 moet hoogstwaarschijnlijk (al kunnen we ook dát niet garanderen) wel lukken, daarboven weten we het nog niet. Indien nodig gaan we selecteren op basis van inschrijving. Wees er dus op tijd bij!

 

Deadline

De deadline voor inschrijving ligt zoals altijd op 1 juni. U kunt uw zoon of dochter dus aanmelden tot en met 1 juni 2021.

Reactie plaatsen

Reacties

inge hermans
3 jaar geleden

Mijn zoon heeft zich opgegeven voor de voetbaldagen als veldspeler. Kan hij nog wisselen naar keeper??
Hoor het graag van jullie

Betreft Lars Hermans 19-6-2009, sv Merselo

Mvg Inge Hermans