Update i.v.m. coronavirus

Gepubliceerd op 29 april 2020 om 10:21

Via deze weg willen wij jullie als bestuur van de Jeugdvoetbaldagen graag op de hoogte brengen over de stand van zaken van de Jeugdvoetbaldagen 2020 in verband met het coronavirus.

Wij zijn als bestuur van de Jeugdvoebaldagen op de achtergrond druk bezig met het vraagstuk over het wel of niet organiseren van de Jeugdvoetbaldagen in 2020. Jonge kinderen mogen weer gaan sporten en scholen gaan weer open, dus dat is goed nieuws, maar dat maakt ons vraagstuk tegelijkertijd wel lastiger aangezien de gezondheid en veiligheid het allerbelangrijkste is. We zitten namelijk duidelijk in een grijs gebied.

Wij vinden het vooral belangrijk om nu de ontwikkelingen af te wachten en in overleg met experts informatie in te winnen om zo tot een gedegen keuze te kunnen komen. Wij vinden het nu nog te vroeg om een knoop door te hakken. De inschrijving blijft zodoende gewoon geopend en wij zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Voor degenen die zich al hebben ingeschreven geldt: zonder jullie toestemming maken we geen kosten.

 

Aanvulling (30 april, 20.41 uur): aangezien het aantal inschrijvingen nog altijd toeneemt, kunnen wij op dit moment niet garanderen dat iedereen die zich inschrijft mee kan doen. Als de voetbaldagen door kunnen gaan en wij, na overleg met andere partijen als de gemeente en Wittenhorst, slechts een maximaal aantal deelnemers mogen verwelkomen, kan het zijn dat we gaan selecteren op volgorde van inschrijving en eventueel leeftijd.

 

Bestuur Jeugdvoetbaldagen Horst

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.