De week is doormidden!

Gepubliceerd op 15 augustus 2018 om 18:37

'Is het nu al tijd?'

Ja, dat was een van de reacties toen dag 3 op zijn einde liep. Dat horen we natuurlijk graag, want als de tijd vliegt is dat een goed teken. De weergoden, voorzover daar nog twijfel over was, waren ons vandaag ook weer meer dan gunstig gezind. 

De dag begon ook vandaag met de techniekoefeningen. Zo heette het onderdeel voorheen althans. Tegenwoordig staat er 'voetbal creatief' en 'Skill games' op het programma, maar de inhoud is niet heel veel anders dan voorheen. In het tweede blok stond het 'doordraaien hele velden' op het programma. Op verschillende velden werd er 32 tegen 32 en 16 tegen 16 tegen 16 tegen 16 (hopelijk volgt u het nog) gespeeld. Ook was er nog een andere uitgezet, waarbij het aankwam op precisie. 

Na de middagpauze waagde veld 1 zich aan verschillende mixvormen (speedcheck, boarding, pannakooi, gatendoek) en maakte veld 2 de quiz en werden er door dat veld ook penalty's getrapt. De dag eindigde zoals altijd met het Mini WK. De week is met het eindigen van deze dag doormidden, maar de komende twee dagen staat er nog genoeg op het programma. Wij hopen dat beide dagen met dezelfde reacties eindigen als vandaag.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.